Vier mannen aangehouden voor plofkraak

vrijdag 17 februari 2017

Chaam - Vrijdagmorgen vroeg heeft op de kruising van de Wouwerdries en de Baarleseweg een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat.

Het incident gebeurde rond 2.50 uur. De politiemeldkamer kreeg enkele meldingen dat vermoedelijk vier daders in een personenauto waren gevlucht richting Ulvenhout en Breda. Onmiddellijk werd een groot onderzoek gestart.

De geldautomaat bleek eigendom van de Rabobank. De omgeving aan de kruising werd afgezet voor een sporenonderzoek.

Gelijktijdig werd een zoektocht naar de vluchtauto en de daders gestart. Rond 3.30 uur werd de mogelijke auto met de daders gespot op de A15 van Gorinchem richting Nijmegen. De politiehelikopter was ook reeds gewaarschuwd en volgde het voertuig. Meerdere politie-eenheden op de weg probeerden bij de vluchtauto te komen. Tijdens de achtervolging werd met zeer hoge snelheden gereden. Een politieauto raakte hierbij beschadigd.

Na een lange achtervolging werd rond 3.45 uur de vluchtauto in Meerkerk staande gehouden. De vier inzittenden (hun identiteit volgt later) zijn aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. De personenauto is voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggesleept.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam