Illegale prostitutie in Gilze

woensdag 12 oktober 2016

Gilze - Een integrale actie van de politie, gemeente en woningstichting heeft vandaag een eind gemaakt aan de illegale prostitutie die plaatsvond vanuit een woning aan de Geren. Er werd een klant verhoord, daarna werd in het pand een vrouw aangetroffen die zich prostitueerde.

De politie kreeg een tip binnen dat vanuit een woning aan de Geren prostitutie zou plaats vinden.  De melder had gezien dat op bepaalde dagen, vooral op woensdag en donderdag er meerdere dames in de woning zijn. De klanten parkeren in de omgeving en gaan dan via de achtertuin naar binnen om het pand na 30 tot 60 minuten weer te verlaten. De wijkagent heeft contact gezocht met de Afdeling Vreemdelingenpolitie Immigratie en Mensenhandel (AVIM) met handhaving van de gemeente en woonstichting Leystromen. Er werd besloten om te posten bij het bedoelde adres. Vanmorgen zagen de opsporingsambtenaren een vermoedelijke klant de woning binnengaan en weer verlaten. Nadat deze man bevestigd had dat hij een prostituee bezocht had, werd ingegrepen.  In het pand werd één vrouw aangetroffen die toegaf dat zij zojuist een klant had ontvangen.

De politie maakt een bestuurlijke rapportage voor de gemeente die bestuurlijk gaat handhaven omdat volgens het geldende bestemmingsplan prostitutie niet is toegestaan.  De Woonstichting Leystromen is voornemens  de huur op te zeggen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam