Dodelijk schietincident

dinsdag 18 augustus 2015

Molenschot - Op de Broekstraat is maandagavond 17 augustus 2015 omstreeks 19.45 uur een dode man aangetroffen. De politie gaat er vanuit dat hij is neergeschoten. Het gaat vermoedelijk om een 27-jarige man uit Capelle aan den IJssel die ook regelmatig op een camping in Molenschot zou verblijven. De officile confrontatie met nabestaanden moet echter nog plaats vinden. Er is een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgeroepen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Iets voor 19.30 uur kreeg de politie een melding dat ergeschoten zou zijn in Molenschot achter de vliegbasis. Diverse politie-eenhedengingen ter plaatse. De agenten troffen op de Broekstraat langs de kant van deweg een dode man aan die kennelijk was neergeschoten. Iets verder op de Lijndonkstond een personenauto van het merk Opel, die onbeheerd was achtergelaten. Hetgaat vermoedelijk om de auto die in gebruik was bij het slachtoffer.

Medewerkers van de technische recherche hebben ter plaatse eenuitgebreid sporenonderzoek ingesteld. De auto werd getakeld en wordt ook verderonderzocht. De recherche stelt een buurtonderzoek in en hoort getuigen. Ookwordt naar aanwijzingen gezocht op het vermoedelijke verblijfsadres van hetslachtoffer.

De politie roept getuigen op die maandagavond tussen 18.00 en20.00 uur verdachte personen en of voertuigen hebben gezien in Molenschot metname in de omgeving van de Lijndonk / Broekstraat om contact op te nemen via0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Er zijn al enkele tipsbinnen gekomen over de mogelijke vluchtauto van de dader(s). De politie zet dezeaanwijzingen eerst op een rijtje voordat hierover mededelingen worden gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam