Politie onderzoekt woningoverval in Rijsbergen

zondag 5 oktober 2014

Rijsbergen - De politie is een onderzoek gestart na een woningoverval aan het Slikstraatje. De overval vond plaats op zondagnacht 5 oktober 2014.

De 60-jarige bewoonster werd rond 01.45 uur wakker nadat drie mannen haarwoning waren binnengekomen. De vrouw werd mishandeld door de overvallers.

Hulp

De daders droegen zwarte kleding en hadden bivakmutsen op. Zehebben sieraden buit gemaakt en vluchtten in de auto van het slachtoffer weg. Devrouw is hulp gaan halen bij buren en zij alarmeerden de politie. Hetslachtoffer werd door ambulancepersoneel onderzocht en behandeld.

Onderzoek

De politie startte direct een onderzoek. Er werd met meerdereeenheden tevergeefs gezocht naar de daders. De auto van de benadeelde werd in deomgeving van de woning terug gevonden. Rechercheurs van de afdeling forensischeopsporing onderzoeken sporen bij de woning en op de plaats waar de auto werdteruggevonden.

Tips?

Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van hetSlikstraatje, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam