Politie doorzoekt woning en loodsen in verband met woningoverval Gilze

dinsdag 24 februari 2015

Gilze / Breda - In het kader van het onderzoek naar de gewapende overval, donderdagavond 20 februari 2014, op een woning aan de Bavelseweg in Gilze, hebben in Breda vandaag in overleg met de officier van justitie drie doorzoekingen plaats gevonden. Het gaat om een woning in de wijk Haagse Beemden en in twee loodsen in Breda Noord. Er zijn verschillende zaken in beslag genomen.

Donderdagavond 20 februari 2014 werd omstreeks 18.40 uur eengewapende overval gepleegd op een woning aan de Bavelseweg in Gilze. Debewoonster opende de voordeur, nadat twee in politiekleding gestoken mannenhadden aangebeld. Toen de vrouw de voordeur opendeed, drongen meerdere mannen devrijstaande woning binnen. Het ging vermoedelijk om vier mannen, waarvan er eendreigde met een vuurwapen. De daders namen uit de woning onder andere een kluismee.

Bewakingsbeelden van de overval werden door de bewoners opFacebook gezet. De politie toonde de beelden in Opsporing Verzocht. Op dinsdag17 juni 2014 werden twee Tilburgers (27 en 31) jaar als verdachten aangehouden.Zij werden na enkele dagen weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar deoverval werd voortgezet. Hierbij zijn andere verdachten in beeld gekomen. In hetbelang van dit onderzoek hebben vandaag drie doorzoekingen plaats gevonden. Depolitie sluit nieuwe aanhoudingen niet uit.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam