Gewapende mannen plegen woningoverval

vrijdag 21 februari 2014

Gilze - een woningoverval aan de Bavelseweg gingen de daders er met een kluis vandoor. Er raakte niemand gewond. Bijzonder aan deze overval was het feit dat twee daders zich voordeden als politieagenten. De overval is vermoedelijk hennep gerelateerd.

Kluis

De overval vond plaats op donderdagavond 20 februari 2014 rond18.40 uur. De bewoonster opende de voordeur, nadat twee geniformeerde personenhadden aangebeld. Volgens het slachtoffer droegen de twee onbekende mannenpolitiekleding en gaven zij zich uit als politieagenten. Toen de vrouw devoordeur opendeed, drongen meerdere mannen de vrijstaande woning. Het gingvermoedelijk om vier mannen, waarvan er een dreigde met een vuurwapen. De dadersnamen uit de woning onder andere een kluis mee.

Speurtocht

Direct na de melding zette de politie de omgeving af in despeurtocht naar de voortvluchtige daders en de vluchtauto. Het slachtoffer werdopgevangen door agenten, waarna een aangifte werd opgenomen. Voor haar isSlachtofferhulp ingeschakeld. Verder sprak de politie met een aantal getuigen.Technisch rechercheurs bekeken de woning op achtergebleven dadersporen.

Informatie

De politie onderzoekt de zaak. Heeft u in de bewuste avond of dedagen ervoor iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben? Of heeft uandere informatie die van belang kan zijn? Neemt u dan contact op met derecherche via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam