Geld meegenomen bij woningoverval

woensdag 15 juni 2016

Breda - Vermoedelijk twee nog onbekende mannen namen een geldbedrag mee bij een woningoverval op een ouder echtpaar (75 en 73 jaar). Er raakte niemand gewond.

De woningoverval vond plaats woensdag 15 juni 2016 rond 04.15 uur in de Willem van Oranjelaan. De daders zijn vermoedelijk via een openstaand raampje de vrijstaande woning binnengekomen. Het echtpaar lag in bed, toen de twee daders geld van hen eisten. De overvallers gingen er vandoor met wat contant geld en een portemonnee. Er raakte niemand gewond.

Gewaarschuwde agenten ontfermden zich over het geschrokken slachtoffer en namen een aangifte van haar op. Andere politie-eenheden zochten de directe omgeving af naar de daders. Verder werd er een sporenonderzoek ingesteld door forensisch rechercheurs. Omdat de slachtoffers met een zaklamp in het gezicht werden geschenen, raakten ze verblind. Hierdoor is er slechts een onduidelijk signalement van de daders bekend.

Mensen die mogelijk iets verdachts zagen voor, tijdens of na deze overval in de Willem van Oranjelaan worden verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Hebt u informatie over de zaak of dader(s), maar wilt u anoniem blijven? Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch via 0800-7000 of via de website.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam