Echtpaar in huis overvallen

dinsdag 15 november 2016

Ulvenhout - Op de Strijbeekseweg is in de vroege ochtend van dinsdag 15 november 2016 een echtpaar in huis overvallen. De slachtoffers, een 74-jarige man en zijn 74-jarige vrouw, kwamen daarbij met de schrik vrij. Van de vier daders ontbreekt op dit moment nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak.

Volgens de slachtoffers werden ze rond vier uur in de ochtend in hun slaap werden overrompeld door vier onbekende mannen. Het viertal had kennelijk kans hadden gezien hun huis binnen te dringen. Het paar werd bedreigd met een wapen en vervolgens gekneveld. De daders gingen er o.a. vandoor met nog onbekende buit.  Hierbij zaten ook de sleutels van het bedrijfspand van het echtpaar. Nadat de overvallers waren vertrokken, wisten de slachtoffers zichzelf te bevrijden en de politie te waarschuwen.

Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie in de omgeving naar de voortvluchtige daders. Het echtpaar werd opgevangen door agenten. Van hen is een aangifte opgenomen. Ze waren licht gewond en zijn door ambulancepersoneel medisch onderzocht. Beiden waren emotioneel erg aangedaan door de gebeurtenissen. De politie stelde een buurtonderzoek in en de technische recherche zocht naar achtergebleven sporen op de plaats van het delict. Bij het elders gelegen bedrijfspand van het echtpaar werden extra beveiligingsmaatregelen getroffen. Volgens de slachtoffers waren de daders allemaal in het donker gekleed en hadden ze hun gezichten bedekt. De overvallers spraken onderling in een buitenlandse taal met elkaar.

Het onderzoek naar de nog onbekende daders is in volle gang. Heeft u in de dagen voorafgaand, tijdens of na de overval opvallende of afwijkende zaken waargenomen op of rond het huis aan de Strijbeekseweg? Dan willen we graag contact komen met u. Bent u getuige van deze woningoverval of weet u meer over de daders? Bel dan de recherche via 0900-8844 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, www.meldmisdaadanoniem.nl

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam