Vrouw raakt zwaar gewond bij verkeersongeval

dinsdag 8 november 2016

Bavel - Een automobiliste (55) raakte ernstig gewond bij een verkeersongeval op de autosnelweg A-27. Ze werd van achteren aangereden door een vrachtwagenchauffeur. Het ongeval leidde tot flinke filevorming.

Het ongeluk gebeurde dinsdagmiddag 8 november 2016 om 14.40 uur ter hoogte van knooppunt Sint Annabosch. De 55-jarige vrouw uit Utrecht reed in een personenauto op de rijbaan Breda-Tilburg. Door nog onbekende oorzaak werd ze van achteren aangereden door een vrachtwagen. Door de klap belandde ze in de berm. Haar auto raakte daarbij total-loss. Het slachtoffer was buiten kennis. Het ambulance personeel en een traumateam van de Lifeliner verleenden eerste hulp en stabiliseerden het slachtoffer. De vrouw is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Wegbeheerder Rijkswaterstaat sloot bij de afwikkeling van het ongeval twee rijstroken af. Dat gebeurde vanwege de verkeersveiligheid, de hulpverlening aan het slachtoffer en het sporenonderzoek. De politie verhoorde de vrachtwagenchauffeur over de omstandigheden waaronder de aanrijding ontstond. 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam