Politievoertuig betrokken bij aanrijding

zaterdag 6 december 2014

Rijen - Bij een verkeerongeval tussen een personenauto en een politieauto ontstond er flinke schade. Er raakte niemand noemenswaardig gewond. Een van de betrokken ging voor medische controle naar het ziekenhuis.

De aanrijding vond plaats op vrijdagavond 5 december 2014 rond20.15 uur op de kruising van de Stationsstraat met de Spoorlaan. De agentenreden in een opvallende politieauto over de Spoorlaan in de richting van hetpolitiebureau. De bestuurder van een blauwe Hyundia Getz reed over deStationsstraat en verleende vermoedelijk geen voorrang toe hij de Spoorlaanwilde oversteken richting het centrum.

Ongedeerd

Er ontstond een aanrijding, waarbij de politieauto nadien tegeneen lantaarnpaal. Een vrouwelijke inzittende (78) van de Hyundai ging voormedische controle naar het ziekenhuis. Zij had pijn op de borst opgelopenvanwege de druk op de autogordel. De bestuurder (77) en zijn dochter bleven, netals de beide agenten ongedeerd. Het betrokken gezin is afkomstig uit Tilburg.

Onderzoek

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaatsvan het ongeval naar sporen en maakten foto?s van de aangetroffen situatie en debeschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen vangetuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van hetongeval te achterhalen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam