Politie zoekt getuigen van ongeval in Chaam

woensdag 9 september 2015

Chaam - Vanmiddag zijn twee fietsers op de Alphensebaan onderuit gegaan. De val is vermoedelijke veroorzaakt doordat een van de fietsers met zijn voorwiel tegen het achterwiel van zijn voorganger aantikte. Beiden raakten hierbij gewond en zijn naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

Het ongeval is omstreeks 16.50 uur gebeurd. Een getuige vertelt aan agenten het volgende. Een vrouw fiets met haar baby in een kinderstoel op de fietsstrook langs de Alphensebaan richting Alphen. Achter haar rijdt een wielrenner. Uit tegenovergestelde richting komt een personenauto aanrijden die ter hoogte van de fietsers een stuurbeweging maakt waardoor de wielrenner een gedwongen uitwijkmanoeuvre moet maken. Hierbij komt de wielrenner met zijn voorwiel tegen het achterwiel van de vrouw waardoor beide hard op de grond vallen.

De vrouw raakt door de val enkele minuten buiten bewustzijn. De bestuurder is doorgereden. Mogelijk heeft deze niets gemerkt van het voorval. Beide fietsers en de baby zijn met verschillende ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand en hun identiteit is nog niets bekend omdat agenten hen nog niet hebben kunnen spreken.

De politie wil graag in contact komen met andere getuigen van dit ongeval. Ook wil zij graag spreken met de bestuurder van voertuig dat is doorgereden. Hebt u iets gezien of herkend u zichzelf als bestuurder van auto? Bel dan 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam