Drie mensen gewond bij aanrijding

dinsdag 20 december 2016

Chaam - Drie mensen zijn maandagmiddag 19 december 2016 rond 14.45 uur gewond geraakt na een aanrijding op de Bredaseweg. Ze zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De veroorzaker van de aanrijding, een 23-jarige man uit Galder, was vermoedelijk met zijn telefoon bezig en lette daardoor onvoldoende op.

De 23-jarige automobilist uit Galder reed over de Bredaseweg in de richting van Breda toen hij op de verkeerde weghelft terecht kwam. Daar reed op dat moment een 72-jarige automobilist uit Ulvenhout. De man probeerde nog uit te wijken, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. Vervolgens reed de man uit Galder ook tegen de auto van een 68-jarige vrouw uit Bavel, die met haar voertuig achter de man uit Ulvenhout reed.

 

Door de aanrijding raakten zowel de man uit Galder als de vrouw uit Bavel evenals haar 71-jarige echtgenoot dusdanig gewond dat ze per ambulance naar een ziekenhuis moesten worden gebracht. De man uit Ulvenhout raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis, hij meldt zich bij zijn huisarts voor verzorging van zijn verwondingen.

Alle drie de auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn door een takelbedrijf opgehaald. Tegen de 23-jarige man uit Galder wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam