Chaam | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Dode man gevonden op oprit

moord / doodslag

Chaam - Hulpdiensten hebben op een oprit aan de Bredaseweg een dode man gevonden. Het lijkt erop dat hij door geweld om het leven is gekomen. In verband met de zaak heeft de politie 5 mannen en 1 jonge vrouw aangehouden.

Op woensdag 28 juni rond 4.20 uur werd er 112 gebeld. Er zou aan de Bredaseweg een auto in brand staan en daar zou een persoon naast liggen. Ambulancepersoneel en brandweer gingen op de melding af. Van een autobrand bleek geen sprake te zijn. Op de oprit van een hoekwoning lag een dode man. De politie is gewaarschuwd en de locatie is aangemerkt als plaats delict. Vijf mannen en een jonge vrouw die in en rond de woning aanwezig waren zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hun identiteit moet nog vast gesteld worden. Het lijkt te gaan om arbeidsmigranten, vermoedelijk hebben ze niet de Nederlandse nationaliteit.

In en rond de woning wordt door rechercheurs onderzoek gedaan. In verband met het onderzoek is de doorgaande weg voorlopig afgesloten. Op de Bredaseweg stond een auto met buitenlands kenteken geparkeerd, deze is in beslag genomen en afgesleept voor onderzoek.

Een baby van circa 6 maanden oud en een meisje van 8 jaar oud waren in de woning aanwezig. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en worden voorlopig overgedragen aan jeugdzorg.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Identiteit dode man bekend
Oudeschild

Onderzoek dode vrouw afgerond
Opijnen

Dode katten mogelijk vergiftigd
Bergen Op Zoom

Lichaam dode vrouw aangetroffen
Maarsbergen

Onderzoek naar dode man
Tilburg

Identiteit dode vrouw Drunen bekend
Drunen

Dode man in Eemskanaal gevonden
Farmsum

Dode man in vijver aangetroffen
Roermond

Politie onderzoekt dode man Noorderhaven
Groningen

Dode hond gevonden op hondenuitlaatplaats
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio