Vrouw mishandeld, verdachte door vriend aangehouden

zondag 20 september 2015

Gilze - Een 23-jarige vrouw uit Gilze is zaterdagmiddag 19 september 2015 omstreeks 12.00 uur op de Tilburgsebaan zonder enige aanleiding door een 33-jarige man mishandeld. Haar 24-jarige vriend die ter plaatse kwam, heeft haar belager aangehouden en overgedragen aan de politie.

Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze met haar zoontje in de kinderwagen en de hond een wandeling maakte over de Tilburgsebaan. Ze zag dat een man vanaf de overzijde van de weg overstak. Ze zag dat die man een vreemde blik in haar ogen had, ze vertrouwde het niet en besloot direct haar vriend te bellen. De man liep op haar af, ze voelde dat hij stevig aan haar haren trok waarna ze met kracht voorover werd geduwd. Ze viel tegen de kinderwagen en kwam samen met haar zoontje op de grond terecht.

 

Ze zag dat haar vriend met de auto aan kwam rijden en uitstapte. Haar belager riep sorry en sprong weg. Hij werd door haar vriend, een 24-jarige man uit Gilze, vastgepakt. Samen met omstanders heeft hij de agressieve man op de grond gezet en daarna overgedragen aan de politie. Het gaat om een 33-jarige verwarde in Gilze verblijvende man. Hij verklaarde dat hij een droom had gehad waarin hem gezegd was dat hij die vrouw moest slaan.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam