Arrestatie Satudarah lid na vondst partij hennep

woensdag 11 november 2015

Ulicoten - Bij een drugsactie stuitte de politie op 37,5 kg henneptoppen. Dat gebeurde dinsdagmiddag 10 november 2015. In de woning aan het Maaijkant werd een 41-jarige man gearresteerd. De verdachte is lid van motorclub Satudarah.

Het hennepteam ging op basis van tip de woning aan de Maaijkant binnen. Bij de doorzoeking vonden de agenten 37,5 kilo henneptoppen en een groot contant geldbedrag. In het huis verbleef een 41-jarige man, die gearresteerd werd op verdenking van overtreding van de Opiumwet. 

Steeds vaker zijn leden van Outlaw Motorcycle Gangs (OMG’s) in verband te brengen met ondermijnende zware criminaliteit en norm overschrijdend gedrag. Zij maken zich schuldig aan ernstige (gewelds-)misdrijven, zoals drugs- en wapenhandel, brandstichting, intimidatie, afpersing en fraude. Ook is sprake van onderlinge rivaliteit tussen OMG’s. Daarbij wordt grof geweld niet geschuwd. Dit tast de veiligheid van burgers en ondernemers aan. Politie, Openbaar Ministerie, lokaal bestuur en Belastingdienst tolereren dat niet. Iedereen dient zich aan wet- en regelgeving te houden.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam