Politie neemt 90 kilo illegaal vuurwerk in beslag

donderdag 11 december 2014

Ulvenhout - De politie heeft woensdag 10 december 2014 omstreeks 19.00 uur op de Dorpstraat in de laadbak van de bestelauto van een 50-jarige Bredanaar 90 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen. Het gaat om tien Chinese rollen 100.000 klappers welke zojuist gekocht waren in Baarle Nassau. De partij vuurwerk is in beslag genomen. Tegen de Bredanaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woensdag 10 december werd door de politie, tussen 13:30 en 23:00uur een controle gehouden in het buitengebied van team Markdal. Zij bevondenzich voornamelijk in de dorpen Ulvenhout en Chaam. Bij deze controle werdomstreeks 19:00 uur een bestuurder van een bestelbus gecontroleerd welke 90 kiloillegaal vuurwerk achterin de laadbak had liggen. Dit vuurwerk is door depolitie in beslag genomen en tegen de bestuurder van dit voertuig zalproces-verbaal opgemaakt worden. Tevens had deze bestuurder nog een opstaandeboete van 667 euro welke later die avond door hem is betaald. Bij niet betalenzou zijn rijbewijs ingenomen worden.

In de maand december zal er op het gebied van vuurwerk nogmeerdere controles uitgevoerd worden door de politie. Dit betreft de import envervoer van vuurwerk vanuit Belgi c.q. grensdorpen zoals Baarle-Nassau /Hertogmaar ook de overlast van vuurwerk in de diverse wijken.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam