Overvallers na meer dan een jaar aangehouden

maandag 11 januari 2016

Ulvenhout - Twee mannen zijn zondagavond aangehouden. Ze worden er van verdacht dat ze op 26 november 2014 geprobeerd hebben een tankstation in Ulvenhout te overvallen. Dat mislukte.

Op woensdag 26 november 2014 om 20.46 uur kwam er een melding binnen vanaf het tankstation aan de Molenstraat. Daar stonden twee mannen met bivakmutsen voor de deur. Het personeel opende de deur niet zodat de twee mannen niet binnen konden. Ze gingen onverrichter zake weer weg, het geschrokken personeel achterlatend.

De politie startte direct een onderzoek waarbij verschillende camerabeelden veiliggesteld werden. Ook werd eer een buurtonderzoek gedaan in de omgeving en mogelijke vluchtroute van de mannen. In eerste instantie lukte het niet om de daders op te sporen. De zaak is in maart van 2015 bij het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht behandeld. Daarna kwamen enkele tips binnen die voldoende informatie bevatten om gericht richting de twee verdachten te gaan rechercheren. Het tweetal, 21 jaar uit Ulvenhout en Oosterhout, is zondagavond in hun woning aangehouden. De recherche gaat met het onderzoek verder.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam