Nieuwe arrestatie in onderzoek woningoverval Gilze

dinsdag 14 april 2015

Gilze - De politie heeft een nieuwe verdachte opgepakt in het onderzoek van een woningoverval in Gilze. De 18-jarige verdachte uit Delft werd dinsdagochtend 14 april 2015 aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewapende woningoverval op donderdagavond 20 februari 2014 in Gilze.

De bewoonster (28) opende die bewuste avond rond 18.40 uur devoordeur van de woning aan de Bavelseweg. Dat deed ze nadat er was aangebelddoor twee mannen, die gekleed waren in politie uniformen. Toen ze de voordeuropendeed, drongen direct meerdere mannen de vrijstaande woning binnen. Het gingvermoedelijk om vier mannen. En van hen dreigde met een vuurwapen. Er raakteniemand gewond. De overvallers namen uit de woning onder andere een kluis mee.

Op dinsdag 17 juni 2014 werden al twee Tilburgers (27 en 31)jaar aangehouden.

Zij werden na korte tijd weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek naar de overvalliep verder, waarbij andere verdachten in beeld kwamen. Op 9 maart jl. werd een49-jarige Bredanaar gearresteerd. Hij is door rechtbank in voorlopige hechtenisgesteld en gehouden. Vandaag werd de 18-jarige man uit Delft opgepakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam