Neergeschoten man gevonden, toestand kritiek

zaterdag 18 april 2015

Ulvenhout - Een nog onbekende man is in de nacht van vrijdag 17 april op zaterdag 18 april 2015 zwaar gewond geraakt bij een schietincident. Zijn toestand is kritiek. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd.

Het slachtoffer werd rond 01.00 uur door getuigen ernstig gewondaangetroffen op de Chaamseweg / Chaamsebaan. Deze locatie ligt vlakbij eenafslag van de autosnelwegen A-27 en A-58. Op basis van de eerste melding maaktde politie op dat het slachtoffer waarschijnlijk nog enkele honderden metersheeft gelopen, voordat de getuigen zich over hem ontfermden. Hij werd perambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar hij direct geopereerd werd. Hetgaat om een circa 30- / 35-jarige niet Nederlandse sprekende man met eennegrode uiterlijk. Zijn toestand is kritiek.

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd en waar hetschietincident heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer kon, vanwege dringendemedische verzorging, nog niet verhoord worden. De recherche is een onderzoekgestart, waarbij de vindplaats van het slachtoffer een eerste uitgangspunt is.

De politie komt graag in contact met mensen die afgelopen nachtiets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Chaamseweg /Chaamsebaan of op de A-27 / A-58 in de buurt van Ulvenhout. Alles wat afwijktvan het normale kan daarbij belangrijk zijn: onbekende mensen, rare geluiden,onbekende voertuigen of een vreemde situatie. Alle informatie, hoe onbeduidenddie informatie ook lijkt, kan nu van belang zijn voor het onderzoek. U kuntcontact opnemen met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven,geef dan uw verhaal door via de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam