Dader laat bumper achter na ramkraak

dinsdag 5 november 2013

Breda - Een 26 jarige inwoner van Oosterhout maakte het de politie maandagnacht relatief makkelijk toen hij na een ramkraak zijn bumper met kentekenplaat achter liet. Na een wilde achtervolging door Breda werd hij aangehouden.

Even na 02.30 uur ramde een auto met de achterkant de pui vaneen supermarkt aan De Burcht in Breda. De inzittenden van die auto rennen dewinkel in, nemen daar diverse goederen weg en gaan er weer vandoor. Eenmaalaangekomen bij de inbraak zien agenten een achterbumper liggen die van eengestolen Citroen C1 blijkt te zijn. Ook het kenteken zit nog op de bumper en zijgeven hun bevindingen door aan de andere politie eenheden in de omgeving.

Achtervolging

Door het ontbreken van de bumper komt deze opvallende Citroen alsnel in het vizier van een van deze politie-eenheden. De bestuurder heeft echterin de gaten dat de politie hem op de hielen zit en gaat er van door. Metsnelheden die oplopen tot ruim 120 km/u rijdt de verdachte door Breda in derichting van Rijsbergen en Zundert. Daar wordt jij uiteindelijk op deBredasebaan klemgereden, waarna de 26 jarige bestuurder kan worden aangehouden.

Gevlogen

Uit de camerabeelden van de supermarkt blijkt later dat deOosterhouter niet alleen heeft gehandeld. Zijn mededaders waren echter algevlogen. De politie onderzoekt de ramkraak dan ook nog verder en bekijktdaarbij of de verdachten mogelijk voor meer inbraken in aanmerking komen.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Chaam | 112 alarmeringen Chaam | Goedkoop Tanken in Chaam | Supermarkten in Chaam | Weerbericht Chaam